050-3171159 sales@recruiterxl.nl

De agenda van Recruiter XL is gebaseerd op Office 365.

N

Synchronisatie Outlook agenda

Altijd en overal afspraken maken, bijwerken en synchroniseren.

Synchronisatie met uw agenda. U heeft tenslotte altijd uw smartphone bij de hand met een online agenda. Veel handiger, veel meer opties.

N

Afspraken koppelen

Afspraken zijn eenvoudig te maken, collega’s, kandidaten, bedrijven en vacatures zijn hierdoor gemakkelijk te koppelen aan een afspraak. Tevens zijn gemaakte afspraken zijn ook direct terug te zijn bij het gekoppelde record.

Recruiter XL is flexibel opgebouwd, wij maken het mogelijk om direct vanuit de kandidaat, bedrijf en vacature een agendapunt aan te maken.

N

Office 365 look and feel

De agenda van Recruiter XL is compleet gebaseerd op de lay-out van Office 365. Dit zorgt ervoor dat iedereen gelijk gewend is aan de features die ook binnen Office 365 mogelijk zijn.

Compleet nieuwe Taken module in Recruiter XL

Dashboards geven u direct inzicht van uw eigen taken en van uw collega’s.
Taakhistorie wordt inzichtelijk opgebouwd en opgeslagen op kandidaten, bedrijven,vacatures en projecten. Synchronisatie alles wordt real time gesynchroniseerd naar uw outlook zodat u ook mobiel buiten kantoor op de hoogte blijft.

N

Takenlijst

In de nieuwe taken module van Recruiter XL kunt u taken aanmaken voor uzelf, uw collega, kandidaat, bedrijf en vacatures. In de takenlijst krijgt u direct een overzicht van al uw eigen taken of over de hele organisatie. 

N

Overal vindbaar

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken zorgt Recruiter XL ervoor dat u vanuit alle records gemakkelijk een taak kan aanmaken. Gemaakte taken zijn in de takenlijst te zien en in het record van de kandidaat, bedrijf en/of vacature. Belangrijke taken kunnen ook een reminder mee krijgen zodat je niks meer mist!

N

Prioriteiten stellen

Taken kunnen gemarkeerd worden met een prioriteit stempel en afrondingspercentage mee. Deze stempels zorgen ervoor dat je en jouw organisatie een beter inzicht krijgt over welke taken er eerste gedaan moeten worden. Dit voorkomt het nodige stress binnen jouw organisatie.

Synchronisatie van uw outlook of office 365

N

Flexibel

Onze mail module is flexibel opgezet, dit betekent dat u zelf mag kiezen of u via uw eigen mail client wilt mailen of via Recruiter XL. Alle verzonden en ontvangen mail wordt automatisch in ons systeem geregistreerd in het juiste dossier van de kandidaat en/of bedrijf. 

N

HTML sjablonen

E-mail sjablonen zijn tegenwoordig een must in een CRM systeem. In Recruiter XL kunt u zoveel sjablonen aanmaken als u zelf wenst. Wilt u met uw eigen huis-style een mail versturen? Wij laten het toe om HTML sjablonen te importeren die u zelf heeft opgemaakt met bijvoorbeeld Mailchimp of Mailstyler.

N

Importeren van documenten

Om extra werk te voorkomen kunt u gemakkelijk vanuit de mail de bijlages importeren als een document met een eventuele verval datum waar u in de dashboard weer meldingen van krijgt. Het document is direct onder het dossier van de kandidaat of bedrijf gestopt.

De kandidaten module is nog nooit zo overzichtelijk geweest

N

Alles in één

Met de Recruiter XL web-based versie krijgt u direct alle belangrijke informatie omtrent een kandidaat zien. Zodra u een kandidaat aanvinkt in de lijst, opent zich aan de rechterkant van het scherm de details van de kandidaat. De informatie die wordt getoond is onder verdeeld in algemeen, CV bewerking, commerciële acties, administratie acties, acties op om te voeren en de volledige communicatie historie.

N

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van kandidaten is altijd al lastig geweest. Recruiter XL zorgt ervoor dat de beschikbaarheid nu veel beter te monitoren is. Door middel van een telefoon app zullen kandidaten gemakkelijk hun beschikbaarheid doorgeven wat direct gesynchroniseerd wordt in Recruiter XL. De eindgebruiker zal meldingen krijgen van kandidaten die niet meer beschikbaar en/of ontvangen meldingen van kandidaten die juist weer beschikbaar komen.

N

Gebruiksvriendelijk

Onze web-based versie is zodanig opgebouwd dat het systeem voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Wij zorgen ervoor dat alle acties en historie duidelijk op één plek verzameld is. Selecteert u meerdere kandidaten, dan zorgt Recruiter XL ervoor dat het duidelijk word welke acties er mogelijk zijn in bulk, op deze manier weet u direct wat er allemaal mogelijk is.

Een duidelijk overzicht over al uw klanten, prospects en suspects.

N

One click principle

Met de Recruiter XL web-based versie krijgt u direct alle belangrijke informatie omtrent een bedrijf te zien. Zodra u een bedrijf aanvinkt in de lijst, opent zich aan de rechterkant van het scherm de details van het bedrijf. De informatie die wordt getoond is onder verdeeld in algemeen, commerciële acties, administratie acties, acties op om te voeren en de volledige communicatie historie.

N

Commerciële acties

Vanuit de commerciële acties kunt u direct zien wie er bij dit bedrijf zijn aangeboden, wie er op sollicitatie gesprek zijn geweest en wie er op de shortlist van een vacature zijn geplaatst. Vanuit hier kunt u ook rechtstreeks door handelen op uw commerciële acties.

N

Bulk acties

Zodra u twee of meer bedrijven selecteerd kunt u gemakkelijk in bulk al uw relaties een mail versturen, een SMS of een nieuwe brief toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om een export te draaien van al uw bedrijven, contactpersonen en standaard contactpersonen. U kunt er voor kiezen om de export als een excel, CSV of PDF op te slaan.

Uw vacatures gemakkelijk plaatsen op uw eigen website en op diverse jobboards

N

Onder de aandacht brengen

Recruiter XL zal na het aanmaken/bewerken van een nieuwe/bestaande vacature direct vragen of u deze vacature ook onder de aandacht wilt brengen. De gebruiker kan een gemakkelijk doelgroep selecteren en de vacature dan per mail/WhatsApp/App versturen. 

N

Website

Vanuit Recruiter XL kunt u met één druk op de knop direct uw aangemaakte vacature posten op uw eigen website. De vacature komt dan in uw eigen style op uw website terecht. Kandidaten kunnen gemakkelijk solliciteren met de tool “CV Analist”, deze kandidaat komt direct op uw shortlist terecht.

N

Multiposters

Aangemaakte vacatures kunt u gemakkelijk door posten door onze koppeling met “InGoedeBanen” en “Knollenstein”. Zo hoeft u maar één keer een vacature aan te maken in Recruiter XL en vervolgens direct door posten op verschillende jobboards.

Recruiter gebruikt extensies en plug-ins voor diverse browsers

U kunt in Recruiter XL “Archer” snel en efficiënt cv’s importeren, dit is mogelijk van elke website of cv databank inclusief LinkedIn, we gebruiken daar onze eigen extensies voor, deze extensie kunt u gebruiken in Chrome, Firefox en als u een Mac. gebruiker bent in Safari.

U kunt de cv’s één voor één verwerken of in bulk, in bulk kunt 1000 cv’s per uur verwerken. uiteraard kunt u ook vanuit de mail of direct van uw harddrive de cv’s importeren, we hanteren daar de drag and drop methode.

N

Web-based

Onze recruitment software is op elk apparaat te gebruiken met een willekeurige browser. U hoeft zich geen zorgen te maken over installaties en updates, want deze worden automatisch voor u verzorgd. Oftewel plug and play!
N

Extensies

Recruiter XL gebruikt diverse extensies om kandidaten van verschillende CV databanken af te halen. Zo kunt u gemakkelijk een kandidaat profiel van bijvoorbeeld Linked-in verwerken met één druk op de knop. Deze kandidaat staat vervolgens direct in Recruiter XL.
N

Customizen

Onze nieuwe webbased versie kunt u volledig naar uw eigen hand zetten. Zo kunt u zelf kiezen wat u wilt zien op uw dashboard, schermen zijn naar eigen smaak op te bouwen en dit alles blijft bewaard per gebruiker.

“De projecten module geeft u een duidelijk overzicht hoeveel projecten u heeft lopen en hoeveel kandidaten er momenteel werken”

N

Tijdbesparend

De projecten module is volledig onder de loop genomen. Wij van Recruiter XL vinden dat het aanmaken van een vacature vrijwel gelijk staat als het aanmaken van een project. Daarom is in onze nieuwste versie de koppeling tussen de projecten en vacatures geoptimaliseerd.

N

Planning

In de nieuwe release van Recruiter XL zal het mogelijk zijn om uw werkende kandidaten en lopende projecten te overzien in een eenvoudige agenda view. Zo heeft u in één oogopslag gelijk een beeld wat er gaande is binnen uw organisatie.

N

Meldingen

Ons recruitment software zorgt ervoor dat u geautomatiseerde berichten en meldingen ontvang van een aflopend project. Deze duidelijk melding zal ervoor zorgen dat u vroegtijdig de kandidaat weer in de week kan leggen voor een ander project. 

Dashboards van Recruiter XL geeft inzage op al uw processen en commerciële activiteiten.

“Recruiter XL bespaart u tijd en geld”

N

Hoeveel euro kunt u besparen?

Met onze Dashboard krijgt u een duidelijk overzicht over uw kandidaten registraties,  waarbij Recruiter XL u direct inzage geeft op uw commerciële acties en uw plaatsing per bron. Dit kan tot gevolg hebben dat u uiteindelijk kunt besparen op cv databanken.

N

Commercieel alles in 1 oogopslag

In de dashboard vacatures kunt u in een oogopslag zien in welke branches/sectoren u succesvol bent. Handig als u in meer dan 1 branche personeel bemiddeld.  Daarnaast kunt u uiteraard door filteren op tijdsvakken en regio’s waar u veelal bemiddeld. Recruiter XL geeft u meer inzicht op uw bedrijfsvoering.

N

Dashboard delen

Zodra u Recruiter XL opstart komt u direct in de dashboard weergave. Onze dashboard is flexibel opgebouwd, zo is het mogelijk om zelf de lay-out samen te stellen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de dashboard van uw collega’s bekijken of een dashboard te voorschijn halen die groepsbreed de resultaten weergeeft. 

Wilt u overtuigd worden van onze uitzendsoftware, plan dan vrijblijvend een demo in