050-3171159 sales@recruiterxl.nl

Recruiter XL

De arbeidsmarkt verandert. Er ontstaat een grotere dynamiek in de behoefte aan flexibiliteit. Bij zowel bedrijven als medewerkers. Dat stelt de branche voor een grote uitdaging. Natuurlijk, er zijn volop groeikansen. Maar om die te benutten wordt veel van recruiters gevraagd. Ze moeten sneller en vooral slimmer werken. Slagvaardiger zijn, processen beter en efficiënter laten verlopen. De inzet van technologie is dan onmisbaar. Toch schieten de meeste software-programma’s ernstig te kort. Ze zijn weinig flexibel en voldoen nauwelijks aan de wensen en eisen van eindgebruikers.

Vandaar dat er jaren is gewerkt aan de realisatie van het slimste softwareprogramma voor de branche: Recruiter XL. Recruiter XL bundelt alle werkprocessen in één uitgekiend en gebruikersvriendelijk front-office programma. Niet onbelangrijk: de processen zijn onderling ook nog eens optimaal met elkaar verbonden.

“Ras echte Groninger”

Recruiter XL is bedacht en ontwikkeld door Fred Huisman, op basis van zijn ruim 30 jaar ervaring in de flexbranche. Een traject waarin de handelingen en gedragingen van recruiters / consultants centraal stonden. Met een constante aandacht voor de kleinste details. Resultaat: het eerste front-office programma dat alle dagelijkse activiteiten van een recruiter ondersteunt. Geavanceerd en tegelijkertijd overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Bedoeld om het recruiters op alle fronten gemakkelijker te maken. Hoe? Door onder meer slim gebruik te maken van artificiële technieken.

 

Team Recruiter XL

Binnen het ontwikkelteam van Recruiter XL zijn 37 mensen werkzaam waarvan 30 programmeurs die dag in dag uit onze applicatie verder ontwikkelen. daarnaast werken er 3 personen op de support 2 op sales en 2 op de reguliere administratie.

 

Wilt u overtuigd worden van onze recruitment software, plan dan vrijblijvend een demo in